מה יוצר ומשמר אכילה רגשית?
ומי מרוויח מכך ולא רוצה שנשתחרר ממנה לעולם?

בפרק הזה אירחתי את יגאל רווה,
כותב הספר ׳ממאבק לשחרור-משתחררים מהמאבק במשקל ובדיאטות׳ ומנחה קורס להכשרת מטפלים באכילה רגשית יחד עם ד״ר גיל יוסף שחר במרכז לרפואת הרמב״ם.

בפרק דיברנו על מספר גורמים שיוצרים אכילה רגשית, בניהם:
גורמים חברתיים, מסרים לא מודעים אשר מושתלים לנו במדיות השונות, זיכרונות ובעיקר שימוש מוטעה שאנחנו עושים באוכל מבלי להבין מה אנחנו רוצים להשיג באמצעותו והמחיר הגבוה שאנחנו משלמים על כך.

האזנה נעימה.

להאזנה ישירה ב- Spotify

שלכן,
נעמה.

שתפו ב-

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Email
Messenger
WhatsApp
Phone
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
גלילה למעלה
דילוג לתוכן