“איך יכול להיות שאני מצליחה בהכל ורק בזה לא?”

“אני מנהלת עשרות עובדים אבל האוכל מנהל אותי”

אחד התסכולים הקשים שחוות נשים שמצליחות להגיע להישגים מרשימים בחייהן הוא המפגש עם האוכל.
כשהן מולו הן לא ‘מצליחות’,
כשהן מולו הן לא ‘מוצלחות’
כשהן מולו הן בעיקר מאוכזבות.

אז למה דווקא כשזה מגיע לאוכל היא פתאום לא ‘מצליחה’?

כדי לענות בדיוק על זה התארחתי בפודקאסט של ליב עזריה  ‘סודות האנשים הבריאים בעולם’ ודיברנו על מה שמפעיל מאחורי הקלעים את ההתנהגות שלנו, קבלת ההחלטות והבחירות שלנו בכל רגע נתון-דפוסי החשיבה שלנו  והסברתי איך אותו דפוס חשיבה בדיוק יכול להיות מצד אחד יתרון בתחום הקריירה ושוק העבודה ומצד שני, ליצור נזק בריאותי כבד מבחינה פיזית ונפשית.

האזנה נעימה.

להאזנה ישירה ב- Spotify

שלכן,
נעמה.

שתפו ב-

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Email
Messenger
WhatsApp
Phone
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
גלילה למעלה
דילוג לתוכן